ABOUT ME

Hi, Ik ben Mohamed!

“Evil succeeds when good men do nothing”

Met mijn passie voor fotografie, bloggen en storytelling wil ik verhalen vertellen. Het was begonnen met het kijken naar mijn omgeving. Wat gebeurt er en hoe wordt dit verhaal verteld?

In 2020 heb ik mijn passie voor bloggen opnieuw opgepakt. De afgelopen tijd heb ik nagedacht over de richting van de blogs en hoe ik deze het beste kan schrijven.

Mijn doel is om meer zaken met mannen te delen. De dingen die vrouwen doen, kunnen wij ook doen. Dat was mijn motto. Er heerst een bepaalde schaamte of trots om op deze manier te communiceren. Ik wil dat weg hebben.

Daarom heb ik Forever Men opgericht. Een website waar mannen kunnen lezen over dingen die wij belangrijk vinden.

You are amazing, remember that

I’ve got a story to tell

Zo, nu je weet wie ik ben, is het goed om te vertellen wat ik allemaal doe en voor je kan doen.

Al sinds de kleuterschool heb ik me kunnen vermaken met knippen, plakken, schilderen, tekenen, kliederen en andere bezigheden die mijn moeder gek maakte. Zoals op de muur tekenen. Dat was misschien niet zo slim, maar het heeft me gevormd.

Na het behalen van mijn WO diploma ben ik bij de overheid terecht gekomen. Hier ben ik met plezier bezig met het verbeteren van de maatschappij. Dan denk je waarschijnlijk. Hoe kun je creatief zijn bij de overheid? Ik zal je wat schokkends meededelen; je kunt creatief zijn bij de overheid!

Ik vond het altijd al leuk om foto’s te maken met mijn mobiel. De stap naar een camera was dan ook zo gemaakt. Na het volgen van een cursus ben ik dan zelf aan de slag gegaan met het fotograferen van verschillende objecten, mensen en landschappen. Ik wilde zoveel mogelijk oefenen en kijken wat echt bij mij past.

Na dit traject ben ik uitgekomen op mensen gecombineerd met locatie. Mensen zijn heel interessant. Allemaal, stuk voor stuk op hun eigen manier. Jij dus ook. Er is geen lijstje waar je aan moet voldoen om perfect te zijn. Jij bent perfect zoals je bent. Al die jaren dat je op onze mooie planeet hebt rondgelopen, heb je gebeurtenissen meegemaakt die altijd bij je blijven. Tot je ze vergeet maar dat is een ander gesprek.

Deze gebeurtenissen hebben je gevormd tot de persoon die je bent, maar je bent nog niet klaar. Dit gaat verder. Daar wil ik bij zijn door het verhaal te vertellen dat mensen niet zichtbaar maken. Wat is er dan beter dan een foto die dat laat zien.

 

Antwerpen