De 4 perfecte kapsels voor mannen

Geschreven door Mohamed Moussa

Leuk dat je op mijn blog bent gekomen! In deze blog ga ik je zoveel mogelijk vertellen over mode & style, gadgets, body & mind en gezondheid. Ik vind het leuk om schrijven over dingen die ons mannen verbindt. Daarnaast schrijf ik graag over mode, hobbies, fotografie en verzorging.

31 maart 2021

Perfecte kapsels voor mannen. Waar moeten we beginnen?

De kappers zijn weer open! Eindelijk kunnen we afscheid nemen van die te lange lokken want ook in deze tijden is het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Toch lijken we het haast ontwend te zijn om antwoord te geven op die ene vraag: “Hoe wilt u het geknipt hebben?”

Idealiter weet je voor je kappersbezoek al voor welke look je wilt gaan. Om je hierbij te helpen, zetten we een aantal korte haarstijlen voor je op een rij. Ga jij voor een gedurfde look of speel je het op safe?

 

Perfecte kapsels voor mannen; Ivy League

De Ivy League is een kapsel dat zowel netjes als vlot is, je kunt er alle kanten mee op. Ideaal dus voor een zakelijke uitstraling onder werktijd en de snelle look in je vrije tijd. Met een paste of wax creëer je zelf de stijl die op dat moment bij je past.

 

French Crop

You love it or you hate it, de French Crop. Deze haarstijl is smaak gevoelig, maar wel in opkomst, je ziet er steeds meer mannen mee. Bij dit kapsel is het haar bovenop maximaal drie centimeter lang terwijl de lengte aan de zijkanten niet verder komt dan een centimeter.

Creëer met een beetje wax en je vingers die warrige, sexy look of gebruik een kam als je voor een nettere stijl gaat.

 

Perfecte kapsels voor mannen: Stekels

Een tijdloze haarstijl, geschikt voor de jongere generatie, zijn de stekels. Wanneer je kiest voor een haarlengte van maximaal vijf centimeter is dit een zeer gemakkelijk kapsel. Indien nodig is het haar snel in model te brengen met een paste of wax waardoor je weinig tijd kwijt bent aan een verzorgde look.

 

Fade haircut

Als laatste aandacht voor de fade haircut. Bij dit kapsel ga je in principe van geschoren aan de lage zijkanten naar een beetje geschoren daarboven, waarna je eindigt met een haarlengte naar keuze bovenop het hoofd. Mocht je minder subtiel te werk willen gaan dan is dit natuurlijk makkelijk te realiseren met de fade haircut door simpelweg de stap ‘geschoren’ of ‘een beetje geschoren’ er tussenuit te halen.

 

fade haircut mannen

De vraag: Wat is de perfecte kapsel voor mannen kun jij alleen voor jezelf beantwoorden.

Check de website voor meer info!

Gerelateerde Populaire Mannen Blogs

Zo Speel Je Eenvoudig Hard To Get

Zo Speel Je Eenvoudig Hard To Get

Als je op dit artikel terecht bent gekomen, is de kans groot dat je interesse hebt in een vrouw, maar niet zo goed...

0 reacties

Een reactie versturen